На Свалявщині розпочав свою роботу міжнародний дитячий центр «Артек»

17 Серпня 2022, 14:32
Фото з відкритих джерел 14702
Фото з відкритих джерел

Міжнародний дитячий центр «Артек» розпочав свою роботу на території Закарпатської області в селі Березники, колишнього Свалявського району. Про це повідомили на офіційній сторінці центру «Артеку».

15 серпня 2022 на тематичну зміну «Наша земля – Україна» приїхало близько 200 дітей з різних куточків України, які стануть артеківцями в новій дитячій співдружності «Артек Гірський». Зміна триватиме до 4 вересня. Щозміни тут будуть проходити оздоровлення та навчатися до 250 дітей, які зараз потребують особливої підтримки, з усієї України.

Дитячий заклад відповідає критеріям функціонування в умовах воєнного стану із дотриманням безпечних вимог, має наявні дозволи на приймання дітей, обладнанні безпечні укриття та сховища у разі повітряних тривог, – повідомляють організатори.

Для повноцінного оздоровлення дітей ДПУ «МДЦ «Артек» розроблені нові соціально-психологічні, безпекові, освітні, туристично-природознавчі, мистецькі програми та проєкти:

І. Комплексний соціально-освітній проєкт з безпеки, захисту та соціально-психологічної підтримки дітей в умовах військових дій «БЕЗПЕКА.ЗАХИСТ.ПІДТРИМКА»

II. Комплексний освітньо-просвітницький проєкт «ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ»

III. Комплексний освітньо-виховний природознавчий проєкт «ВАРТОВІ ЛІСУ».

На тематичній зміні головними подіями буде урочисте відзначення Дня Державного Прапору України та Дня Незалежності України з презентацією мистецького проєкту «Єдине полотно – єдиної країни»!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024