Одноденні лінзи: як обрати оптичні вироби новачку

11 Серпня 2022, 15:00
Одноденні лінзи: як обрати оптичні вироби новачку 267
Одноденні лінзи: як обрати оптичні вироби новачку

Погіршення зору потребує якомога швидшого реагування – для початку слід відвідати лікаря-офтальмолога, який на основі діагностики прийме рішення щодо призначення носіння тих чи інших оптичних виробів. Це можуть бути як звичайні окулярі, так і популярні контактні лінзи.

Якщо ви зупинилися саме оптичних лінзах , як правило, новачки на початковому етапі використовують так звані одноденні вироби, які є м’якими, і дуже зручними для носіння, не викликають дискомфорту чи інших неприємних відчуттів. До речі, величезний вибір таких товарів представлений в інтернет-магазині https://mrlens.ua/uk - продавець пропонує високоякісну продукцію, доступні ціни та фахову клієнтську підтримку.

Безперечно, обирати одноденні лінзи слід з урахуванням рекомендацій професійного медика, однак, окрім цього, під час покупки оптичних виробів потрібно врахувати й низку інших важливих моментів. Яких саме? Подробиці – далі.

Критерії купівлі одноденних контактних лінз

Купівля лінз в будь-якому випадку починається з вибору продавця. Завжди віддавайте перевагу тільки відомим та провіреним торговим майданчикам, адже це найкраща гарантія того, що у підсумку ви отримаєте якісний, безпечний та ефективний виріб.

Окрім цього, зверніть особливу увагу на наступне:

  • Матеріал, з якого виконані лінзи. Оптимальний варіант – силікон-гідрогелеві варіанти, які мають хороший показник повітропроникності, є м’якими та комфортними під час носіння;
  • Рівень кисневої проникності. Орієнтуйтеся на показник від 80 Dk/t і вище;
  • Вологовміст. Цей параметр впливає на модуль пружності лінз, тому обов’язково врахуйте його;
  • Захист від ультрафіолетового випромінювання. Присутність такої опції є величезним плюсом, позаяк дозволяє уберегти рогівку ока від негативного впливу сонячних променів.

Крім того, якщо мова йде про силікон-гідрогелеві лінзи, важливим є і кут змочування оптичних лінз – чим він більший, тим легше воді скочуватися з поверхні оптичного виробу.

Одноденні контактні лінзи – найкращий варіант для тих, хто носитиме їх вперше. В перспективі їх можна замінити на лінзи тривалого носіння, які можна носити упродовж тривалого часу, навіть не знімаючи на ніч.

Загалом використання оптичних лінз дає чимало переваг – це і свобода руху, і висока ефективність, і максимальний комфорт. Головне, підійти до їх вибору відповідально і купувати подібний товар тільки в провідних продавців, в жодному випадку не економлячи на такій покупці.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024