Як обрати кнопковий телефон для батьків у Інтернеті

22 Червня 2022, 14:10
Як обрати кнопковий телефон для батьків у Інтернеті 376
Як обрати кнопковий телефон для батьків у Інтернеті

В еру передових технологій найбільшою популярністю користуються сучасні смартфони, які призначені не тільки для комунікації, але й для багатьох інших важливих і потрібних речей. Однак коли мова йде про купівлю девайса для батьків чи родичів, як кажуть старшого покоління, розумні телефони – не завжди підхожий варіант.

Інша справа – кнопковий моб тел, котрий для старшого покоління є набагато зручнішим, зрозумілішим, практичним та функціональним. А тому, коли ви маєте намір придбати саме такий мобільний телефон, це не означає, що потрібно одразу ж бігти до найближчого магазину і витрачати чимало часу на пошуки підхожої моделі. Можна піти іншим шляхом – і це купівля в режимі «онлайн».

Однак варто одразу ж зауважити, що інтернет-шопінг не терпить поспішності, тут все варто робити обдумано та зважено, врахувавши низку ключових моментів! Яких саме?

Критерії вибору кнопкового телефону онлайн

Перш за все потрібно визначитись із надійним продавцем. Оскільки пропозиція величезна краще віддати перевагу іменитим та відомим інтернет-магазинам, адже це найкраща гарантія того, що ви замовити дійсно якісний та сертифікований телефон, що повністю відповідатиме заявленим характеристикам і можливостям.

Окрім цього, врахуйте і такі моменти:

  • Бренд-виробник пристрою. Кнопкові телефони, незважаючи на домінантність смартфонів, все ж таки доступні в широкому різноманітті. Їх випускають навіть відомі бренди. Орієнтуйтесь на репутацію компанії-виробника, вони, як правило, пропонують хороші телефони з достатнім функціоналом та відмінними експлуатаційними властивостями;
  • Форм-фактор. Кнопкові телефони можуть мати форму моноблока або ж розкладачки. Цей момент варто розглядати з практичного боку: моноблоки більш стійки до механічних пошкоджень, а ось розкладачки значно компактніші в закритому вигляді, мають більші кнопки та екран, що дуже зручно для літніх людей;
  • Автономність. Чим більша ємність АКБ, тим краще, адже коли телефон береться батькові чи матері (бабусі / дідусеві), дуже важливо, щоб він працював у автономному режимі якомога довше, без необхідності щоденної підзарядки;
  • Наявність захисту. На ринку представлені і такі моделі кнопкових телефонів, корпус яких захищений від пилюки, вологи чи мають протиударні елементи. Це величезний плюс, адже завдяки такому захисту апарат має більшу живучість та стійкість до факторів, що можуть спричинити його вихід з ладу;
  • Присутність камери. Хоча камера і не є критично важливою складовою кнопкового телефону, однак її наявність все ж таки не буде зайвим. Навіть люди старшого покоління полюбляють фотографувати чи фільмувати моменти дозвілля з внуками чи інші подібні миттєвості, які хотілося б закарбувати надовго.

І ще одна важлива порада: ніколи не економте на купівлі мобільного кнопкового телефону і не клюйте на «вигідні» пропозиції сумнівних продавців – ви ризикуєте витратити гроші на купівлю підробки чи низькоякісного товару, який навряд чи порадує стабільною робою. Будьте пильні та відповідальні!

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024