Свалявський репер БЛАНТ презентував свій перший музичний відеокліп. ОБЕРЕЖНО 18+

17 Травня 2022, 19:50
На фото: репер БЛАНТ 4055
На фото: репер БЛАНТ

Свалявський репер БЛАНТ презентував поціновувачам андеграунд репу свій перший відеокліп на трек «Марево», який відзняли у закинутій будівлі місцевого заводу, – про це музикант повідомив на своєму YouTube каналі. 

У ВІДЕОКЛІПІ ПРИСУТНЯ НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА.

Читайте також: Мелодія Району: «‎Двоє Із Туману», або перший реп-гурт на Свалявщині

Музикант довго думав чи доречно зараз виставляти на загал своє творіння у час війни і можливо навіть краще  було б відкласти все на потім.

На потім, невизначене, потім. Розмивчасте потім, котре так часто руйнує і зпепеляє людські мрії та можливості. Потім, котре є найсолодшим із самообманів, котре дарує нам примарне відчуття контролю над ситуацією і вбиває внутрішній запал. Потім, котре як правило, ніколи не наступає, – розповідає музикант.

Ідея відзняти відеокліп виникла у репера ще у 2013-му році. 

Андрій Васько (на фото посередині), Павло Щербан (на фото ліворуч)

Я з моїм хорошим другом вже відклали «на потім» свою амбітну творчість через важкі часи Революції Гідності та Війну на Сході України, вирішивши, що «саме зараз це буде не на часі». А час потім так і не прийшов, тай з другом ми втратили зв'язок, із найкращим другом, з яким колись проводили 24/7 і товаришували з пеленок. Так буває, коли хронічно відкладуєш на завтра, – додає виконавець.

Я чудово розумію, що цей кліп зараз не на часі, бо всім м'яко кажучи зараз далеко не до цього, але я дуже багато разів наступав на граблі «зроблю завтра», а більше я цього робити не хочу, бо завтра може і не наступити.

Кажуть, коли людина лежить на смертному «ложі» то навколо неї стоять всі її нездійсненні мрії і питають : «а чому ти навіть і не спробував?!».

Текст до пісні репер написав ще у 2016 році та відкладував її запис аж до 2019 року. Паралельно з творенням тексту, складав собі в голові сценарій та відеоряд, який він хоче бачити у кліпі. 

Кліп без пафосу і понту, простий як день Божий, кліп, який я дуже сильно хотів зняти ще в далекому 2016 році та так сильно шо зробив це аж у 2022-му. Реалізував ідею завдяки внутрішньому голосу, котрий настирливо повторював мені: «Якщо ти не зробиш це зараз, то ти не зробиш цього ніколи!». Готовий кліп мені надіслали за один день до початку війни, і це останній хороший спогад, – ділиться творчим процесом музикант. 

Текст та цитати авторські.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024