У Свалявській міській лікарні призначили нового тимчасового керівника

23 Лютого 2022, 14:00
У Свалявській міській лікарні призначили нового тимчасового керівника 3775
У Свалявській міській лікарні призначили нового тимчасового керівника

У Свалявській міській лікарні представили нового тимчасового керівника. Відтепер обов’язки головного лікаря КНП «Свалявська міська лікарня» виконуватиме Олександр Фізер.

Представила нового очільника трудовому колективу в. о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець на зборах трудового колективу, що відбулись 22 лютого. Керівниця громади висловила сподівання, що кадрові зміни у колективі лікарні сприятимуть налагодженню чіткого і конструктивного діалогу між лікарями та владою, що, безсумнівно, стане поштовхом до якісного покращення усіх медичних послуг.

Заступник міського голови Іван Русин зауважив, що за певних обставин протягом 2021 року у медзакладі змінились чотири керівники, кожен з яких зробив свій внесок на шляху до впровадження нововведень, анонсованих медичною реформою. 

«У нас є одна амбітна ціль – зробити все можливе, аби Свалявська міська лікарня була включена МОЗ України до списку «опорних», і ми маємо чотири місяці для реалізації поставленої задачі. Тому я щиро прошу колектив медичної установи підтримати вашого нового керівника на непростому шляху впровадження реформ, адже не тільки від влади, а й вас, як від колективу КНП «Свалявська міська лікарня» залежить, у яких умовах ви будете працювати», – наголосив Іван Русин та побажав новоспеченому керівнику успіхів у новій роботі.

Як зауважив сам Олександр Фізер, у Свалявській лікарні він працює вже не один десяток років, тож заклад став для нього рідним.

«Нині хочу подякувати усім і кожному із вас – керівникам громади, колективу, – за повагу та довіру, яку ви проявили, довіривши мені відповідальну місію виконуючого обов’язки головного лікаря. Так вже склалося, що чомусь наша лікарня входить до когорти «обділених», і нам треба це максимально змінити. Зробити це можемо лише разом. Зі свого боку, я обіцяю, що намагатимусь працювати максимально справедливо, по честі та совісті. Також прошу поставитись з розумінням до моїх майбутніх рішень: комусь вони можуть подобатись, чи не подобатись, але я намагатимусь їх максимально аргументувати», – промовив у зверненні до колективу Олександр Фізер.

В. о. головного лікаря зауважив, що вже на цьому тижні організує збори усього колективу, де буде обговорено, яким шляхом далі розвиватиметься лікарня.

«Дуже хочу почути від вас якнайбільше конструктивних думок з цього приводу. Вкотре наголошую, що докладатиму всіх зусиль для процвітання КНП «Свалявська міська лікарня» – установи, що зробила мене як лікаря, та як особистість. Прийшов час їй повернути борг. Щиро сподіваюся, що все у нас буде добре», – резюмував Олександр Фізер.

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50