У Сваляві незабаром можуть відкрити територіальний сервісний центр МВС

03 Лютого 2022, 17:00
Фото з відкритих джерел 1546
Фото з відкритих джерел

У Сваляві незабаром можуть відкрити територіальний сервісний центр МВС, де жителі громади зможуть отримувати відповідні довідки та документи безпосередньо за місцем проживання. Про це стало відомо на засіданні позачергової дев’ятнадцятої сесії Свалявської міської ради VIІI скликання у четвер, 3 лютого. 

Свалявські депутати обговорили нагальну потребу забезпечення комфортного надання послуг для жителів Свалявської громади та сусідніх територіальних громад і для зняття завантаженості з ТСЦ МВС, які функціонують у сусідніх районах області.

Як відомо, наразі послуги реєстрації та перереєстрації авто, видачі та заміні водійського посвідчення, видачі довідки про несудимість тощо найближче можна отримати у місті Мукачеві. А це спричиняє значну завантаженість на сервісний центр та дискомфорт для мешканців Свалявської громади, адже не завжди можна знайти час та змогу, аби поїхати у сусіднє місто за тією чи іншою довідкою.

Депутати стверджують, що приміщення комунальної власності громади, які придатні для розміщення сервісного центру МВС, наявні на території Свалявської міської територіальної громади Закарпатської області.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024