На Свалявщині перевірили стан доріг після очищення від снігу

13 Січня 2022, 11:43
Фото з відкритих джерел 801
Фото з відкритих джерел

Сьогодні, за дорученням керівництва мукачівської райдержадміністрації провели обстеження стану доріг, державного, обласного та районного значення на предмет утримання їх в зимовий період на території Свалявщини, Мукачівського району, – інформує чиновник Мукачівської районної державної адміністрації Віктор Івашкович.

Зимове утримання, вище вказаних доріг здійснює дорожньо – експлуатаційна фірма ТБЦ та ШБУ -77.

За станом на 13.01.2022 року в загальному випадання снігу в межах території району незначне (до 8 см в середньому). 

Зранку, всі значні дорожні артерії, підїздні шляхи, підйоми, дорожні розвилки, підсипанні відповідним протиожиледними матеріалами.

На перевах: Оленівському, Уклинському, Росошанському утворені насипи посипкових матеріалів для оперативного реагування на можливу протиожилежну ситуацію.

Дорожні служби переведені в режим цілодобового чергування.

З метою реагування на попередній циклон відповідальним службам району та керівникам органів місцевого самоврядування, райдержадміністрацією дано доручення вжити невідкладних заходів щодо своєчасного очищення доріг та тротуарів від снігу у межах населених пунктів, належне зимове утримання вулиць та тротуарів, прибудинкових територій з метою уникнення аварійних ситуацій на автомобільному транспорті травматизму пішоходів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024