Депутат Мукачівської районної ради Олександр Фізер прозвітував за рік своєї діяльності

14 Грудня 2021, 18:52
Олександр Фізер 3564
Олександр Фізер

Шановна громадо! Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутата місцевих рад» я, Фізер Олександр Антонович, як депутат 8 скликання Мукачівської районної ради оприлюднюю свій звіт за перший рік діяльності.

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом районної Ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів Ради.

Входжу до постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Протягом звітного періоду взяв участь у шести пленарних засіданнях 3-х сесій та двох засіданнях постійної комісій, що становить 100% від їх загальної кількості. Під час їх проведення розглядалися важливі для нашого районну питання, зокрема передачі територіальним громадам майна районної ради для організації Центрів первинної медико-санітарної допомоги в громадах району, формування власної освітньої мережі, систем соціального захисту населення та іншої важливої для громад інфраструктури, затвердження Програм погашення заборгованості працівникам районного центру дитячо-юнацької творчості Мукачівської районної ради, який перебуває в процесі ліквідації на 2021 році, та ліквідованих бюджетних організацій, які фінансувалися із Свалявського районного бюджету за 2021 рік.

Як депутат районної ради на запрошення місцевих жителів неодноразово брав участь в засіданнях рад територіальних громад.

В процесі виконання депутатських повноважень довелося багато спілкуватися з людьми: в основній мірі під час зустрічей в громадських місцях. Серед основних питань: допомога з соціальним захистом, в лікуванні та благоустрій територій. Розуміння проблем людей дає мені можливість приймати потрібні їм рішення.

З моєї ініціативи та у співпраці з депутатом Закарпатської обласної ради Володимиром Суботовським, місцевими депутатами фракції «СЛУГА НАРОДУ» в Свалявській міській лікарні піднято питання збільшення пакету медичних гарантій від НСЗУ. Зокрема, лікарнб включено в перелік закладів охорони здоров’я, які можуть приймати хворих з COVID-19. Це дозволило мешканцям та гостям громад Свалявщини отримувати допомогу при коронавірусі, а медичному персоналу бути з гарантованою заробітною платою до кінця року та на початку наступного.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024