На Закарпатті підприємці стали частіше порушувати умови карантину

13 Грудня 2021, 13:00
На Закарпатті підприємці стали частіше порушувати умови карантину 671
На Закарпатті підприємці стали частіше порушувати умови карантину

За останній тиждень загальна кількість порушень карантину на Закарпатті практично не змінилася, проте відбувся перерозподіл. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Після посилення карантинних обмежень різко зросла кількість недодержання нових правил підприємцями краю. Серед громадян частка порушень знижується.

З 6 по 13 грудня співробітники поліції Закарпаття виявили 544 порушення правил карантину людей. Спостерігають зменшення кількості людей, які перебувають в громадських будівлях без засобів індивідуального захисту. Таких порушень за 7 днів – 464.

Найбільше подібних випадків зареєстрували патрульні поліцейські на своїй території обслуговування та правоохоронці Берегівщини.

Читайте також: На Ужгородщині зареєстрували 18 нових інфікованих коронавірусом

Проте кількість порушень з боку підприємців значно виросла, цього тижня їх кількість склала аж 80 подібних випадків. Найбільше таких виявили на території Мукачівщини.

Ріст цифр може бути пов’язаний з новими карантинними обмеженнями, які вступили в дію з 6 грудня. У Закарпатській ОДА повідомили, що громадські заклади тепер можуть працювати лише за умови повної вакцинації своїх працівників та відвідувачів. Така ж ситуація з проведенням масових заходів. Аналогічні обмеження торкнулися міжобласних та міжнародних перевезень.

Від учора, 12 грудня, Закарпатська область опинилася в «помаранчевій зоні» епідеміологічної небезпеки, а значить, на території краю послаблення карантинних обмежень відбуватися не буде.

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024