Свалявські поліцейські розповіли учням та студентам як протидіяти насильству

04 Грудня 2021, 11:20
Свалявські поліцейські розповіли учням та студентам як протидіяти насильству 388
Свалявські поліцейські розповіли учням та студентам як протидіяти насильству

Свалявські поліцейські провели школярам та студентам лекції з протидії насильству. Про це розповіли на сторінці Свалявського відділення поліції/ГУНП в Закарпатській області у Фейсбук.

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» до якої активно долучаються й поліцейські Закарпаття. Правоохоронці краю  зустрічаються з дітками у всій області, щоб поговорити з ними на найважливішу тему – про їх безпеку та захищеність від будь-яких проявів насильства.

Так, до акції долучилися і поліцейські Сваляви. Впродовж минулого тижня співробітники  сектору превенції спільно з поліцейським офіцером громади  відвідали ряд місцевих навчальних закладів та провели з дітьми інформаційно-роз’яснювальні лекції. 

Поліцейські у легкій та ненав’язливій формі пояснили всі алгоритми протидії такому явищу та наголосили, що вони завжди мають слухача та помічника у вигляді людини в формі. 

Хлопці та дівчатка активно долучалися до бесіди та уважно слухали правоохоронців. 

Наостанок до уваги учнів поліцейські  підготували соціальний відеоролик на тему «16 днів проти насильства». 

«За жодних умов не треба замовчувати будь які-факти насильства, страждати від словесних образ, приниження чи цькування, – зауважив начальник сектору превенції поліції Сваляви Іван Попович. – Дуже  важливо не соромитися, не замовчувати такі інциденти та не уникати звернення до органів поліції,  поліцейські у будь який час завжди  готові допомогти і захиститу дитину  у вирішенні таких питань. Адже головним із завдань поліцейських є саме безпека дітей у їх середовищі».

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024