Свалявський священник, у якого семеро дітей, поділився секретом виховання

01 Грудня 2021, 12:18
Фото з місця події 1525
Фото з місця події

Свалявський священник Георгій Барна взяв участь у ІІІ відкритому семінарі на тему: «Місія любові: роль та перспективи традиційних сімейних цінностей в українському суспільстві», що проходив в місті Ужгород за участі різнопрофільних фахівців. 

Не дивлячись на свої 35 років, у священника є неабиякий досвід як сім'янина, так і батька, адже зі своєю жінкою матушкою Тетяною подружжя виховує семеро дітей. На питання, чи важко виховувати сім дітей, отець відповідає:

– Найстрашніше, напевно, було з першою дитиною. Як і в кожній молодій сім'ї, ще немає досвіду, немає повного розуміння як виховувати дитину, як поводитися з дитиною і т.д. А вже поступово досвід приходить сам. В сім'ї головне - розуміння, а там ще підсилюється терпіння, - ділиться багатодітний батько.

Дружина священника, матушка Тетяна, додає:

– Буває, звичайно, що дуже змучена, але ті п'ть хвилин відпочинку компенсують втому, тож коли є надійна підтримка то все так, чи інакше налагоджується, - каже матушка.

Акцентом заходу стало сучасне місце сім’ї в соціумі та її гострі проблеми з народження і виховання дітей. Духовні отці, медики й небайдужі віряни в розлогому обговоренні засвідчили: дар життя - понад усі обставини. 

Більше інформації в сюжеті від телеканалу Перший Кабельний:

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024