У Сваляві стартувала благодійна акція до Дня святого Миколая

30 Листопада 2021, 16:22
Фото з місця події 1233
Фото з місця події

У Сваляві стартувала благодійна акція: «Святий Миколай – з турботою про кожного» у рамках якої 42 дітлахів отримають подарунки до Дня Святого Миколая. Про це інтернет виданню Район. Свалява повідомила начальниця відділу Служби у справах дітей Свалявської міської ради Антоніна Полянич:

Минулого року у соцмережах оголосили про проведення волонтерської благодійної акції «Святий Миколай у кожному з нас» організованої спільно з відділом освіти, молоді, спорту та культури Свалявської ОТГ, під час якої стати помічником Миколи Чудотворця і допомогти йому придбати бажаний для дитини подарунок міг кожен охочий. 

Одна з помічниць улюбленця малечі – підприємиця Марія Суботовська поцікавилася, які подарунки хотіли б отримати на новорічні свята хлопчики і дівчатка, що перебувають на обліку у нашої служби». 

Так паралельно було започатковано акцію: «Святий Миколай – з турботою про кожного» у ході якої працівниками служби у справах дітей було зібрано і передано підприємцям Сваляви 38 листів-прохань із дитячими мріями . До слова, всі подарунки Микола Чудотворець вручав діткам особисто навідуючись до них додому. 

За словами жінки, акцію вирішили продовжити і цього року, адже 42 хлопчиків та дівчаток з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківської опіки та піклування з нетерпінням чекають на здійснення своїх мрій.

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024
14.04.2024