Коляда, благодійний ярмарок і парад Миколайчиків: що чекає на свалявчан у новорічно-різдвяні свята

30 Листопада 2021, 15:45
Фото ілюстративне 576
Фото ілюстративне

25 листопада 2021 року, головна спеціалістка відділу освіти, молоді, спорту та культури Свалявської міської ради Альона Куштан провела робочу нараду з підготовки та проведення новорічно-різдвяних заходів на території Свалявської громади. Про це повідомляють на офіційній сторінці Свалявської міської ради у Фейсбук.

У нараді взяли участь директорка Свалявського будинку школярів Жанна Ярчич, педагоги-організатори, керівники закладів загальної середньої освіти та працівники культури.

Програма новорічно-різдвяних заходів розпочнеться 17 грудня з Благодійної акції «Новорічна ярмарка» до св. Миколая в центрі міста, а саме учні шкіл виготовлятимуть новорічні вироби для продажу, всі зібрані кошти підуть на рахунки Сюч Сабріни із села Солочин та Марійки Татач із села Стройне, на такі свята чудеса завжди трапляються.

19 грудня в центрі міста Свалява відбудеться запалення Новорічної ялинки, спільно з виступами, конкурсами, розвагами та парадом Миколайчиків для діток.

9 січня 2022 року «Свалявська коляда» в центрі міста Свалява. 

Під час засідання бюджетної комісії, ухвалене рішення, що учні закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти (1-4 класів) Свалявської громади отримають подаруночки до Новорічно-різдвяних свят.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024