На території Свалявщини облаштували найбільший Адвентський віночок

29 Листопада 2021, 10:29
Фото з місця події 689
Фото з місця події

Один із головних символів новорічно-різдвяних свят – Адвентський віночок, що за масштабністю і об‘ємом є найбільшим в Україні, встановили на території санаторію «Квітка полонини» ТОВ «Сузір'я».

Такою новиною із користувачами у соціальній мережі Фейсбук поділилася Олеся Фесенко — директорка туристичної компанії «Zagorye», котра однією з перших від часів незалежності України почала надавати свої послуги на міжнародному ринку, а нині співпрацює із ГС «Дорога вина та смаку України» та одним із «парасолькових» її брендів ГС «Дорога вина та смаку Закарпаття» — організації, що популяризує виробників крафтової продукції нашого краю на Всеукраїнському рівні. 

«Сьогодні пощастило  бути присутньою при  запалюванні першої свічки на найбільшому Адвентському вінку Закарпаття в Санаторій Квітка Полонини в колі туристичних та гастрономічних зірок Срібної землі. Адвент символізує очікування Різдва. Кожна свічка запалюється в кожну з чотирьох неділь перед святом та має свій символізм. Свято супроводжувалося ярмаркою крафтових  виробників —винороба Руслана Ороса, сироварень «Мамин сир» та «VAROSHCHEESE» — зазначила жінка у дописі.

Уривок відео з  презентації різдвяного Адвенту розмістив у своєму Фейсбук–акаунті і президент Закарпатської туристичної організації, професор Ужгородського національного університету, Федір Шандор.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024