Свалявська співачка стала кращою в Міжнародному конкурсі

14 Жовтня 2021, 16:27
Ліліта Стегура - співачка 2136
Ліліта Стегура - співачка

Свалява – місто талантів, і з цим важко сперечатися. Окрім наших красунь, які беруть участь в конкурсах краси «Міс Україна 2021», виступають на різних модних показах в Дубаях, хлопці здобувають призові місця на Чемпіонатах Європи з важкої атлетики.

Читайте також: Свалявчанка взяла участь в конкурсі Міс Україна: триває голосування

Читайте також: Свалявчанин потрапив у п'ятірку найсильніших важкоатлетів Європи 

А ще у нас багато співочих талантів. Одна з таких талановитих свалявчанок – Ліліта Стегура. Не так давно ця сором'язлива, проте надзвичайно обдарована дівчина дала благодійний концерт на підтримку Павлика Мотички та Марійки Татач в санаторії «Квітка Полонини», гості якого були вражені її чуттєвим виступом, а вже згодом здобула перемогу в міжнародному конкурсі «Зірки Європи | Stars of Europe» в якому посіла Перше місце в номінації «Естрадний спів» з композицією «Charmed».

Інтернет-видання Район.Свалява вітає переможницю та бажає їй творчої наснаги, а також успіху для здобуття нових вершин.

Для довідки: «Зірки Європи | Stars of Europe» – міжнародна система двотурових конкурсів. Конкурси відбуваються в два тури. Перший тур відбірковий, очний (за викликом журі і продюсерів, якщо є необхідність – очні конкурсні перегляди і прослуховування, з урахуванням епідемічної ситуації). 

Другий тур фінальний, який публікує творчі роботи, оцінює їх, коментує, нагороджує, рекламує і просуває таланти. Очність і двотуровість конкурсів зазначаються в дипломах і подяках.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024