Рятувальники провели екскурсію для маленьких свалявчан

13 Жовтня 2021, 15:46
Фото з місця події 726
Фото з місця події

13 жовтня у Сваляві в рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» на екскурсію до 12-ї державної пожежно-рятувальної частини завітали учні загальноосвітньої школи № 1. Спочатку дітлахам розповіли про правила пожежної безпеки у побуті та алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів. Після чого, школярів ознайомили з пожежно-рятувальною технікою та спорядженням, – інформує Свалявський РВ ДСНС Закарпаття.

Працівники Служби порятунку розповіли про функціонування, особливості роботи пожежних автомобілів і спецобладнання вогнеборців. Кульмінацією заходу стала можливість для дітей відчути себе рятувальниками, коли можна було посидіти у автомобілі, одягти спецзасоби, потримати озброєння та подати самостійно воду. 

Робота з підростаючим поколінням – один із пріоритетів у діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Рятувальники, турбуючись про безпеку дітей, проводять профілактичні акції у навчальних закладах, запрошують їх вихованців до себе на екскурсії і сподіваються, що бесіди не залишаться поза увагою молоді.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024