Інвестори, туристичні «фішки» та інфраструктура: Свалявській міськраді подали проєкт Стратегії Розвитку Свалявщини

14 Вересня 2021, 14:00
Фото ілюстративне 837
Фото ілюстративне

Свалявський депутат та співзасновник громадської платформи «Центр розвитку Свалявщини» Андрій Гуледза вніс до Свалявської міськради пропозицію розглянути та взяти в роботу проєкт Стратегії Розвитку Свалявщини на 2021-2027 роки.

Про це йдеться на офіційній сторінці громадського об'єднання.

«Шановні свалявчани! Пропонуємо Вашій увазі проект Стратегії Розвитку Свалявщини на 2021-2027 роки.

Вчора співзасновник ЦРС Андрій Гуледза вніс відповідну пропозицію до Свалявської міської ради.

Запропонований проект потребує актуалізації даних, публічного обговорення та остаточних технічних правок. Тому розраховуємо на зворотній зв'язок від Вас та Ваші пропозиції Працюємо далі!», – йдеться у дописі.

Як йдеться у документі, півроку тому Центр розвитку Свалявщини ініціював розробку проекту Стратегії розвитку Свалявщини на 2021-

2027 роки. До нього залучили активних свалявчан, медиків, освітян, громадських діячів, представників бізнесу та влади, проаналізували економічно-соціальний стан громади на сьогоднішній день, визначили найактуальніші проблеми для місцевих жителів та спроектувати оптимальні шляхи їх вирішення.

«Ми сформували чіткий покроковий план відродження нашої громади за 7 наступних років, спрямований на підвищення стандартів життя, зміцнення місцевої демократії та швидке економічне зростання краю. При умові ефективної співпраці влади, громади та бізнесу - це основа для побудови міцної, згуртованої та потужної спільноти», – наголошують автори Стратегії.

Детальніше ознайомитися зі Стратегією Розвитку можна ТУТ.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024