У центрі Сваляви діти розмальовували рідне місто

25 Серпня 2021, 17:45
У центрі Сваляви діти розмальовували рідне місто 1145
У центрі Сваляви діти розмальовували рідне місто

Нещодавно у Сваляві презентували унікальний арт-проєкт, завдяки якому про місто стане відомо не лише на Закарпатті та Україні, а й закордоном. Талановиті митці та майстри розробили стильну іміджеву продукцію, яка стане візиткою цього мальовничого куточка.

 Читайте також: У Сваляві презентували унікальний арт-проєкт 

Під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності художник-ілюстратор Віталій Дорош представив особливу розмальовку для маленьких жителів міста. Дітки охоче брали до рук акрилові фарби та розфарбовували контури пам'ятних будівель, які вони бачать майже кожного дня. 

«Популяризація рідного міста — це те, чому я присвятив більшу частину свого життя. Не так давно ми з моєю колегою Тетяною Прожегач презентували перший еко-бренд, а вже після того виникла ідея зробити щось, аби привити любов до рідного міста у нашої малечі. Окрім того, це також свого роду арт-терапія замість того, аби сидіти в телефоні», — розповідає ініціатор ідеї та голова спілки художників «Арт-Свалява» Віталій Дорош.

Презентували розмальовку під час виставки робіт художників спілки, в якій свої найкращі полотна представили Ванда Дорош-Майор, Леонід Ковач, Віталій Дорош, Олексій Груша, Іван Івановчик, Павло Дулішкович, Євген Мигович, Наталія Уліганець, Василь Бомбушкар.

В яких барвах зобразили своє місто юні свалявчани, дивіться у фоторепортажі від інтернет-видання Район.Свалява:

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024