Свалявчанин потрапив у п'ятірку найсильніших важкоатлетів Європи

25 Серпня 2021, 09:06
Фото з місця події 1248
Фото з місця події

Андрій Шпичка посів 4 місце в ривку та 5 місце в сумі двоборства на чемпіонаті Європи з важкої атлетики U15. 

– Ми важко йшли до цього міжнародного змагання, а не задовго до старту ще й отримали травму, проте впорались завдяки лікарю-травматологу Фізеру Олександру, – розповідає тренер хлопця Василь Попович.

Андрій здивував всіх сильним виступом, нам було дуже не просто впоратись з психологічним тиском знаючи те, що реально ми мали завойовувати медалі, але нажаль травма, плюс до всього у нас не вірила наша місцева влада, тож нам довелося шукати фінансування на цю поїздку, — каже тренер.

Але із цим ми також впоралися завдяки депутату обласної ради Володимиру Суботовському, який підписав з нами угоду про фінансову підтримку важкої атлетики. 

Завдяки батькам спортсмена та тренерському складу ми впорались із фінасовою проблемою і гідно представили Свалявщину на чемпіонаті Європи в складі збірної України. Дуже велика подяка головному тренеру Андрію Гентошу та тренерам збірної, які готували нашого спортсмена, – додає Василь.

Я чесно скажу всім, Андрій Шпичка маленький герой Свалявщини! Дякую всім за віру в нас, як я і обіцяв зроблю все, щоб наші спортсмени прославляли Свалявщину на всіх всеукраїнських та міжнародних змаганнях, — зазначає Василь Попович.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024