У Сваляві до Дня Незалежності провели матчеву зустріч з боксу

24 Серпня 2021, 17:50
У Сваляві до Дня Незалежності провели матчеву зустріч з боксу 1206
У Сваляві до Дня Незалежності провели матчеву зустріч з боксу

Сьогодні, 24 серпня, в приміщенні дитячого спортивно-юнацького товариства «Сокіл» учасники різних вікових та вагових категорій провели матчеву зустріч з гостями боксерських клубів з міст Мукачево, Виноградів, Берегове та Іршава. Емоції, спортивний дух та зосередженість панували цього дня на рингу, адже в змаганні брали участь не тільки юнаки, а й маленькі спортсмени віком 5-7 років, спаринг яких глядачам запам'ятався найбільше. На рингу виступали також дівчата. Тактичності та техніки їм однозначно не бракувало, та й взагалі жіночий бокс має свій особливий шарм: спортсменки зосереджені на перемозі і рідко здаються, а це приємно вражає. 

У сьогоднішньому спарингу взяв участь також Федір Деметер, який нещодавно зайняв 2 місце на чемпіонаті України з боксу у своїй категорії. Учасники зустрічі були нагороджені грамотами та медалями.

«Подібні матчеві зустрічі намагаємось проводити якомога частіше, майже кожної другої суботи. Це крутий кейс як для спортсменів, так і для нас тренерів, адже обмін досвідом — це безцінна річ. 

І так співпало, що наша зустріч співпала з Днем Незалежності України, чим ми і пишаємось», — розповідає організатор та тренер дитячого спортивно-юнацького товариства «Сокіл» Євген Ковальчук.

На запитання чи є майбутнє у Свалявського боксу, наставник відповів:

— Вірю, що є. Допоки є ентузіасти, які вірять у власні сили та роблять все для того, аби розвиватися і рухатися вперед, спортивне життя Сваляви розквітатиме.

В кінці заходу спортсмени дружньо потисли один одному руки та згуртувалися для загального фото. Як відбувалися змагання, дивіться у  фоторепортажі від інтернет-видання Район.Свалява:

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024