На Свалявщині офіційно зареєстрували завод з переробки відходів

20 Серпня 2021, 15:27
Фото ілюстративне 7175
Фото ілюстративне

У селі Сусково, що на Свалявщині, побудують перший на Закарпатті сміттєпереробний завод, про це повідомив голова Полянської громади Іван Дрогобецький на сторінці Facebook. 

Подія, яка стала історичною і надважливою: як для 16 гірських об’єднаних територіальних громад, які пройшли тривалий і важкий шлях перемовин, напрацювань та приклали чимало зусиль для реалізації амбітного проєкту, так і для Закарпаття та цілої України, — розповідає очільник громади.

Сміттєпереробний завод — єдиний в Україні, який буде побудовано за сучасними, новітніми і екологічно безпечними технологіями саме на території Полянської громади.

Сьогодні ми зробили один з найважливіших кроків для вирішення масштабної екологічної проблеми - створили ТОВ «Полянський завод з переробки відходів», запис про який внесено до Єдиного державного реєстру фізичних, юридичних осіб та громадських об’єднань. А отже, на законному рівні задокументовано факт створення підприємства, — зазначив політик. 

Задля реалізації масштабного будівництва Полянську територіальну громаду відвідав директор товариства з обмеженою відповідальністю Ігор Трушенко - «Німецько-українське підприємство «БІТ» . Було проведено низку зустрічей та змістовних перемовин щодо проєкту. 

Ми прикладемо всі зусилля, аби втілити масштабний проєкт в реальність та стати на крок ближче до вирішення екологічної проблеми і зробити чистим наше довкілля, — каже Іван Дрогобецький.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024