В Україні запустили відповідник відомого додатку для знайомств «Карпатський Тіндер»

17 Серпня 2021, 15:30
В Україні запустили відповідник відомого додатку для знайомств «Карпатський Тіндер» 384
В Україні запустили відповідник відомого додатку для знайомств «Карпатський Тіндер»

Молочна компанія «Галичина» створила карпатський відповідник відомого додатку для знайомств, де можна знайти свій ідеальний «метч» для відпочинку в горах.

Карпатська місцевість надихає багатьох людей, незалежно від статі, віку чи професії. Саме тому компанія «Галичина» запустила проект «Карпатський Тіндер», який допоможе підібрати ідеальне місце для «побачення» з різними локаціями у  Карпатах.

«Літо – прекрасна пора, аби утнути туристичну авантюру та відкрити для себе щось нове. Українські Карпати мають багато цікавих локацій як для місцевих, так і подорожувальників з усіх регіонів нашої країни. Окрім відомого Синевиру та Черемошу, користувачі можуть дізнатись про найбільшу полонину українських Карпат – Руна, урвище Пекло або високогірне озеро Несамовите. Ми дуже хочемо популяризувати такі місця та допомогти природі та відвідувачам «знайтися» і провести чудові вихідні в справжній карпатській атмосфері», – зазначає директорка з маркетингу молочної компанії «Галичина» Оксана Андрушків.  

Механізм та візуальна складова Карпатського Тіндера нагадують оригінальну версію додатку, тільки замість описів людей користувач обирає локації в Карпатах. Можна відкрити детальний опис місцевості та позначку на мапі, аби знати, як туди потрапити.

«Тепер ти знаєш усе про свої місця сили, які наповнюють тебе невгамовною силою Карпат! Запрошуємо відвідати їх та переконатись у цьому особисто», – закликає проект.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024