За чиї кошти готують школи до навчання: Юрій Грига прокоментував ситуацію з внесками на ремонт шкіл

15 Серпня 2021, 20:45
За чиї кошти готують школи до навчання: Юрій Грига прокоментував ситуацію з внесками на ремонт шкіл 764
За чиї кошти готують школи до навчання: Юрій Грига прокоментував ситуацію з внесками на ремонт шкіл

Свалявський міський голова Юрій Грига запевнив, що не в курсі того, що батьки здають кошти на ремонти у місцевих школах. Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, що днями очільник громади навідався з особистою перевіркою у навчальні заклади Росоша, Дусина та Стройного, після чого зробив фотозвіт у Фейсбук. Однак батьки учнів були обурені, адже у коментарях запевняли, що класи ремонтуються за їх рахунок. Зрештою під нашумівшою публікацією коментарі й була вимкнена можливість коментувати її.

Читайте також: Свалявського міського голову звинувачують в тому, що він «чистить» коментарі

У своєму новому дописі Юрій Грига прокоментував, за чиї кошти здійснюється ремонт у школах та переконує, що Свалявська міська рада не в курсі про те, що в окремих школах хтось збирає кошти ніби-то на ремонти:

«Ремонти, які проводяться в школах у рамках підготовки навчальних закладів до нового навчального року, здійснюються коштом громади‼️

Те, що в окремих школах хтось збирає кошти ніби-то на ремонти, не означає, що це робиться з відома міської ради.

Ймовірно, хтось із батьків вирішив подбати про додатковий комфорт для своєї дитини і її однокласників. Ось батьки десь в окремому випадку проявили ініціативу, а інформація подається громадськості так, щоб кинути тінь на міськраду‼️

Я категорично проти того, аби батьківська громадськість долучалася коштами. Громада має достатній бюджет для того, аби забезпечити освітню мережу всім необхідним», — йдеться у дописі.

У коментарі до свого ж допису міський голова запевнив, що проаналізує ситуацію з подібними ініціативами батьків на нараді освітян.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024