Свалявського міського голову звинувачують в тому, що він «чистить» коментарі

14 Серпня 2021, 16:30
Свалявський міський голова Юрій Грига 2788
Свалявський міський голова Юрій Грига

Під однією з публікацій Свалявського міського голови Юрія Григи зникли коментарі, у яких мешканці Свалявщини скаржилися на те, що від батьків вимагають гроші на ремонти класів у місцевих школах.

Про це розповідають у телеграм-каналі Свалявський дуб.

Мова йде про допис про підготовку шкіл Росоша, Дусина та Стройного до нового навчального року. На своїй сторінці у Фейсбук міський голова запевняє, що «взяв під особистий контроль забезпечення шкіл потрібним інвентарем, технічними засобами та матеріалами. Докладатиму максимум зусиль, щоб ці питання були вирішені оперативно та ефективно». Проте батьки учнів обурилися, адже на ці потреби кошти здають вони.

У відомому свалявському телеграм-каналі зафіксували докази того, як міський голова приховує критичні коментарі користувачів:

«Шукаючи матеріали на сторінці Юрія Григи у ФБ для нашого наступного допису, побачили його фото-звіт з перевірки навчальних закладів у селах Росош, Дусино та Стройне.

Фотографії, де Грига торкається старої шкільної парти та задумливо на неї дивиться або споглядає у порожній твердопаливний котел коментувати не будемо, тут і так все зрозуміло.

Але вже сьогодні, ми помітили, що Юрій Грига закрив коментарі до даного допису та видалив вже існуючі. 

Проте, від нас нічого не сховаєш. 

Ми встигли зробити скріншот коментарів до цього допису, у яких люди скаржилися на те, що від батьків вимагають гроші на ремонти класів.

Виходить, що Юрій Грига перевірив хід ремонтів класних приміщень, який виконується за кошти батьків школярів.

А коментарі з незручною правдою вирішив видалити та закрити, щоб напевно "боти дезінформацію не розповсюджували".

Ось така відкритість та прозорість від нашого міського голови», — йдеться у дописі.

 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024