Що вирішували на засіданні виконкому Свалявської міськради

10 Серпня 2021, 10:19
Фото з місця події 1052
Фото з місця події

Вчора, 9 серпня, під головуванням міського голови Юрія Григи відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Було розглянуто питання, що стосуються різних аспектів життєдіяльності громади, —повідомляють на сторінці Свалявської територіальної громади.

Присутні підтримали проєкти рішень «Про надання статусу особи, що постійно проживає та працює (навчається) на території населеного пункту, якому надано статус гірського», відповідно до яких такий статус надано двом мешканцям села Тибава.

Члени виконавчого комітету підтримали пропозицію міської ради щодо надання пільги та звільнення від оплати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти Свалявської міської ради: задоволено 1 заяву на оплату в розмірі 100% батьківської плати.

Присутні також підтримали надання пільги та звільнення від оплати за навчання дітей у Свалявській школі мистецтв (одна заява надійшла від представника пільгових категорій населення).

Учасники засідання проголосували за проєкти рішень, пов’язані із захистом прав дитини.

Крім цього, присутні прийняли рішення, що стосувалися соціальної підтримки жителів громади шляхом виділення їм фінансової допомоги, передбаченої програмою «Турбота».

На засіданні виконавчого комітету було розглянуто проєкт рішення «Про підготовку закладів освіти до нового 2021-2022 навчального року». Присутні проголосували за цей проєкт.

Члени виконавчого комітету проголосували за проєкт рішення «Про схвалення прогнозу бюджету Свалявської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

На засіданні розглянули питання «Про розміщення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки на території Свалявської територіальної громади». Відповідно до рекомендацій Національної поліції пропонується

нанести дорожню розмітку на перехресті міських вулиць Головна, Київська та Верховинська біля залізничного переїзду та облаштувати пішохідний перехід на вулиці Головна неподалік від цього ж залізничного переїзду. Члени виконавчого комітету проголосували за відповідний проєкт рішення.

Учасники засідання затвердили акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню та санітарній обрізці.

Члени виконавчого комітету проголосували за створення комісії щодо перевірки стану готовності закладів освіти до нового 2021-2022 навчального року та затвердили її персональний склад. До складу цієї комісії увійшли представники міської ради та Свалявського відділу головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.

Присутні підтримали проєкт рішення «Про нагородження та преміювання спортсменів». Згідно з цим рішенням вихованця дитячо-юнацького спортивного товариства «Сокіл» Федора Деметера, який на чемпіонаті України з боксу виборов друге місце та отримав звання кандидата в майстри спорту України, буде нагороджено грамотою міської ради та грошовим заохоченням.

Виконавчий комітет проголосував за проєкт рішення, підготовлений на основі заяви жителя громади, щодо присвоєння (зміни) адреси об’єкту будівництва та об’єкту нерухомого майна на території Свалявської міської ради. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024