«Нас «не чують» або кидають трубку», – жителі Свалявщини обурені роботою місцевого РЕМу

04 Серпня 2021, 14:35
Фото ілюстративне 1452
Фото ілюстративне

Мешканці села Дусино нарікають на халатне та хамовите ставлення працівників Свалявського РЕМ, як вже другу добу не можуть налагодити стабільне електропостачання у населеному пункті. Допис про конфлікт, що виник, опублікувала Мар'яна Мигович у фейсбук-спільноті «Небайдужа Свалявщина».

Як пояснює жінка, проблеми з електрикою виниклі після буревію, що пройшов Свалявщиною. Однак після нього вже пройшло дві доби, а світло так і не налагодилось. Коли ж селдяни звернулися до відповідної служби, їх проігнорували:

«Через погодні умови 2 серпня відключили світло. Буря вщухла. Світло включилося не у всіх мешканців с. Дусино. Зокрема по вул.Зоряній.

Зателефонувала 0313321266. Нарвалася на хамство з боку чоловіка на тому кінці, який сказав, що світла не буде, бо я не належу до першої категорії енергопостачання і він "не буде бігти налажувати мені світло". 

На другий день після численних звернень підприємців, у яких потекли холодильники і морозильні камери, енергопостачання було відновлене. Сьогодні 4 серпня близько 9 години знову припинилося енергопостачання частини села Дусино. Телефонуємо разом з сусідами в РЕМ. Нас "не чують", або кидають трубку. Це що за робота така?», — обурюється авторка допису.

Читайте також: У Свалявській міській раді прокоментували коли з'явиться світло по вулиці Головній

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024