На Свалявщині проведуть інвентаризацію водних і лісових ресурсів та об'єктів комунальної й держвласності

27 Липня 2021, 11:00
На Свалявщині проведуть інвентаризацію водних і лісових ресурсів та об'єктів комунальної й держвласності 1139
На Свалявщині проведуть інвентаризацію водних і лісових ресурсів та об'єктів комунальної й держвласності

В Мукачівському районі буде проведено інвентаризацію водних і лісових ресурсів, а також об'єктів комунальної та держвласності. Про це йшлося під час наради в Мукачівській РДА.

«Згідно з інформацією від Міндовкілля, Держводагентства та Держлісагентства щодо об’єктів поверхневих вод, основних характеристик лісництв та територій, яку вони займають, наразі виникла необхідність проведення ретельної системної роботи для отримання достовірної інформації про такі об’єкти та здійснення заходів з їх оцифровування», – зазначив перший заступник Голови Мукачівської райдержадміністрації Святослав Туз.  

Посадовець наголосив про необхідність визначити відповідальних працівників РДА для включення їх до складу регіональної комісії з інвентаризації водних та лісових ресурсів, об’єктів державної і комунальної власності. 

Нараду проведено з метою чіткої організації виконання завдань, визначених пунктом 5 Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 р. «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади», введеного в дію Указом Президента України від 29 квітня 2021 року №180/2021.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024