На Свалявщині розпочнеться капітальний ремонт однієї з найпроблематичніших доріг

24 Липня 2021, 10:30
Частина дороги зі сполученням Свалява-Довге-Липча 989
Частина дороги зі сполученням Свалява-Довге-Липча

Одна із проблемних доріг Свалявщини - автомобільна дорога місцевого значення (дорога обласного підпорядкування) О071002 Свалява-Довге-Липча за напрямом Свалява — Керецьки буде капітально відновлюватись.

Саме на цьому маршруті з понеділка (26.07.2021 року) розпочнеться такий довгоочікуваний капітальний ремонт.

На відновлення ділянки автошляху у 2021 році з Державного фонду виділили 39 млн грн.

Велику та клопітку роботу пророблено Службою місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області Владиславом Данило, які в цьому році згідно процедури оновили ПКД, провели державну експертизу, оголосили новий тендер та з переможцем уклали договір на проведення капітального ремонту. 

Підрядник, всім нам відома дорожня фірма ПБС, яка вже працювалв в нас в районі та досить непогано зарекомендувалась.

В наборі робіт згідно з ПКД та визначеними завданнями будуть проведені наступні роботи, а саме: 

фризирування старого дорожнього покриття, влаштування дорожнього покриття за технологією «холодний ресайклінг» (30 см), два шари (по 7 см) покриття - крупнозернистого і дрібнозернистого асфальтобетону. 

Роботи будуть проводитися в селах Стройне та Дусино Мукачівського району.

Заплановано відновити капітально близько 5 км автошляху. 

Від себе особисто та всіх небайдужих мешканців району, дякую Всім причетним хто вболівав, лобіював зазначений ремонт дороги, керівництву Мукачівської райдержадміністрації Едгар Токар, облдержадміністрації Мирославу Білецькому, депутатам обласної ради Володимиру Суботовському та Верховної ради Михайлу Лабі,  Николай Тищенко.

Також велика пошана небайдужим мешканцям прилеглиг сіл до автомобільної дороги за чітку позицію, висвітлення проблемної дороги на всіх масмедійних рівнях, акціях, простестах в різні пори року, дякую за терміння їздити щодня по такій дорозі, влада своє слово стримала - Вас почуто - Великому будівництву бути на Свалявщині.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024