Батькам учнів Свалявської школи мистецтв надсилають неправомірні вимоги

06 Липня 2021, 16:20
Батькам учнів Свалявської школи мистецтв надсилають неправомірні вимоги 1732
Батькам учнів Свалявської школи мистецтв надсилають неправомірні вимоги

На засіданні комісії по розв'язанню питань, щодо діяльності Свалявської школи мистецтв, яка відбулась вчора, 5 липня, було заслухано звіт директора навчального закладу Юрія Грабаря. Члени комісії обговорили запропоновану концепцію розвитку школи та спроєктували напрям, в якому потрібно рухатись далі, аби насамперед не постраждали ті діти, які прагнуть навчатися. 

Також на комісії значну увагу приділили заробітним платам вчителів та їхнім ставкам.

А вже сьогодні, як стало відомо інтернет-виданню Район.Свалява з власних джерел, батьки учнів з інших громад отримали повідомлення про те, що вони повинні в примусовому порядку розв'язати питання з переведенням їхніх дітей зі Свалявської школи мистецтв.

Автором основного повідомлення є заступниця директора навчального закладу Лариса Чедрик, яка також входить до складу комісії.

Як прокоментував цю новину голова комісії Андрій Гуледза, такого рішення на вчорашньому засіданні ніхто не приймав. Навпаки, присутні обговорювали можливості зберегти контингент школи. Тому такі дії заступниці директора, на думку Гуледзи, дуже схожі на самоуправство і повинні бути винесенні на розгляд комісії.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024