Свалявські спортсмени отримуватимуть спонсорську допомогу від місцевого підприємства

29 Червня 2021, 16:45
Свалявські спортсмени отримуватимуть спонсорську допомогу від місцевого підприємства 1419
Свалявські спортсмени отримуватимуть спонсорську допомогу від місцевого підприємства

Юні свалявські спортсмени будуть отримувати допомогу від місцевого підприємства. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук депутат Закарпатської обласної ради Володимир Суботовський:

«В п’ятницю зустрівся з головою ГО «Дитячо-юнацьке спортивне товариство «Сокіл» Євгеном Ковальчуком та Мирославом Ловгою, татом нашого юного чемпіона з настільного тенісу Михайла Ловги.

Поспілкувалися щодо перспективи розвитку спорту на Свалявщині», — пише депутат.

У дописі вказано, що фінансовий тягар за професійні тренування, збори, участь в змаганнях, розкрутку в значній мірі лягає на плечі батьків.

«Впевнений, що так не повинно бути.

Тому вирішив підтримати нашу молодь. Віднині ТзОВ «Аква Поляна» буде щомісячно фінансово допомагати юним боксерам ГО «ДЮСТ «СОКІЛ» та тенісисту Михайлу Ловзі.

По обіді оглянули тренувальний зал Сокола та уклали відповідні договори про спонсорську допомогу.

Хлопці – наша гордість. Надіюсь цей подарунок до Дня молоді 2021 стане для них хорошим мотивом до особистого розвитку та нових перемог. Впевнений, що вони змусять говорити про спортивну Сваляву Україну та світ.

Працюємо далі», — йдеться у дописі Володимира Суботовського.

Дитячо-юнацьке спортивне товариство «Сокіл» було засноване у 2000 році. На сьогодні тут тренується близько 60 дітей  у п’яти вікових групах. Серед вихованців «Сокола» є чимало переможців різноманітних змагань.

Логва Михайло – один з кращих юних тенісистів Сваляви. В теніс грає з першого класу і за плечима у нього вже кілька золотих та срібних медалей.

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024