«Хтось прийняв закони, не подумавши про наслідки», – мама учня Свалявської школи мистецтв звернулася до можновладців

23 Червня 2021, 08:45
«Хтось прийняв закони, не подумавши про наслідки», – мама учня Свалявської школи мистецтв звернулася до можновладців 1051
«Хтось прийняв закони, не подумавши про наслідки», – мама учня Свалявської школи мистецтв звернулася до можновладців

Мама одного з учнів Свалявської школи мистецтв, питання якої останніми днями є одним з найважливіших у громаді, звернулася до можновладців. На своїй сторінці у фейсбук Тетяна Гриньова просить представників влади не руйнувати мрії дітей:

«Сьогоднішній день для мене, і сотень батьків Свалявщини тривожний і сумний. Бо надалі наші діти не зможуть навчатись в Свалявськіі школі мистецтв. Не зможуть, бо хтось поділив нас, хтось прийняв закони, не подумавши про наслідки.

Наш син привчився в школі один рік. Полюбив гітару, а ще більше - свою вчительку. Це - його перший в житті он-лайн конкурс, перші маленькі досягнення. Але що далі????

Що сказати нашим дітям?? Є дітки яким залишився один , чи два роки до завершення навчання, хтось планував продовжити музичну кар’єру. Всі мрії - розбиті....

Ми не політики, ми - батьки. Ми просимо всіх , кому люди довірили владу, за кого голосували, подбайте про майбутнє, не руйнуйте мрії. Дайте дітям можливість завершити навчання, реалізувати потенціал, закладений і подарований Богом.

Бо діти не тільки наші, а і Його», — йдеться у дописі.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024