У 17-річного свалявчанина вилучили наркотики

21 Червня 2021, 15:55
наркотичні речовини 1649
наркотичні речовини

Поліція задокументувала трьох закарпатців з нарковмісними речовинами. Поліція Закарпаття тричі вилучала наркотичні речовини в місті Свалява, на Мукачівщині та Берегівщині.

Про це повідомляють на сторінці поліції Свалявщини у Фейсбук. За всіма фактами розпочато досудове розслідування.

Зокрема у Сваляві заборонені речовини поліція виявила і вилучила у неповнолітнього. 17-річного студента місцевого навчального закладу правоохоронці оглянули в присутності його матері. У юнака вилучили згорток фольги з речовиною, схожою на марихуану. У діях неповнолітнього вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст.309 ККУ.

Також у селі Куштановиця на Мукачівщині в рамках поліцейської операції «Мак» було проведено обшук на території проживання 48-річного місцевого жителя. У чоловіка виявили та вилучили плантацію рослин нарковмісної коноплі. В ході документування злочину у чоловіка поліцейські також знайшли близько 100 грамів висушеної речовини, що нагадує марихуану. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст.309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотичних речовин та ст.310 ККУ, а саме незаконний посів конопель.

Крім цього, у селі Гать, що на Берегівщині, працівники поліції під час патрулювання за порушення зупинили автомобіль марки ВАЗ-21099. За кермом знаходився 27-річний чоловік та його 18-річний пасажир. Останній тримав у кишені штанів дозу амфетаміну. За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України.

У всіх випадках підозрілі речовини вилучені та будуть направлені на відповідні експертизи. Слідство у кожній із справ триває. Поліція і надалі постійно працюватиме над тим, щоб такі небезпечні речовини не поширювалися регіоном. А всіх дотичних до такої незаконної діяльності притягуватиме до відповідальності.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024