Свалявська бібліотека підготувала список цікавих книг для травневого читання

21 Травня 2021, 18:00

Пропонуємо, вам яскраву підбірку книг на травень для відпочинку в парку або читання в теплий весняний вечір від Свалявської публічної бібліотеки.

1. Джоджо Мойєс «На крилах мрії»

Наташа Маколей — успішна адвокатка. Щодня вона захищає права дітей, але у її власному житті — суцільна плутанина. Дивні стосунки з колишнім чоловіком та невизначені — з теперішнім другом, проблеми на роботі… Як дати лад цьому всьому?

Сара — онука талановитого вершника Анрі Лашапеля. Дідусь вклав у неї всі свої знання, що стосувалися коней та майстерності верхової їзди. Він бачив в онуці здійснення власної мрії. Проте зараз Сара залишилася сам на сам із викликами дорослого світу… Здається, для цього не було жодних передумов і все сталося зовсім випадково, та у непростий період життя кожної з героїнь їхні долі перетинаються. Доросла жінка та дівчинка-підліток — вони зустрілися, щоб врятувати одна одну… 

2.Девід Лебовіц «Солодке життя в Парижі»

Неймовірна кулінарна подорож французькою столицею разом із всесвітньо відомим кондитером!

Девід Лебовіц доводить, що Франція — це справді інший світ, де своєрідним є все: від правил поведінки до особливостей чоловічого взуття, — і про це автор пише з притаманним йому надзвичайним гумором. Пориньте в дивовижну атмосферу Парижа, приготувавши страву принаймні за одним із понад п’ятдесяти оригінальних рецептів відомого кухаря! 

3.Мері Енн Шеффер та Енні Берровз «Клуб любителів книжок та пирогів з картопляного лушпиня».

Шукаєте сюжет для нової книжки? Будьте обережні! Не відповідайте на листи незнайомців із острова Ґернсі. І ліпше не радьте їм хороші книжкові крамниці в повоєнному Лондоні. Оминайте цю тему. Бо ризикуєте дізнатися про «Клуб любителів книжок та пирогів з картопляного лушпиння». Виникне безліч запитань. І ви напишете листа у відповідь… Почнеться листування. Життя перевернеться догори дриґом. Ви з головою поринете в карколомні пригоди. Там буде все: війна та похмурі часи німецької окупації, створення забороненого товариства, де таємно збиратимуться ті, хто не втратив надії. Ці дивакуваті книголюби знають, якою має бути надзвичайна книжка. Саме такою, як ця...