Свалявська бібліотека підготувала список цікавих книг для травневого читання

21 Травня 2021, 18:00
638

Пропонуємо, вам яскраву підбірку книг на травень для відпочинку в парку або читання в теплий весняний вечір від Свалявської публічної бібліотеки.

1. Джоджо Мойєс «На крилах мрії»

Наташа Маколей — успішна адвокатка. Щодня вона захищає права дітей, але у її власному житті — суцільна плутанина. Дивні стосунки з колишнім чоловіком та невизначені — з теперішнім другом, проблеми на роботі… Як дати лад цьому всьому?

Сара — онука талановитого вершника Анрі Лашапеля. Дідусь вклав у неї всі свої знання, що стосувалися коней та майстерності верхової їзди. Він бачив в онуці здійснення власної мрії. Проте зараз Сара залишилася сам на сам із викликами дорослого світу… Здається, для цього не було жодних передумов і все сталося зовсім випадково, та у непростий період життя кожної з героїнь їхні долі перетинаються. Доросла жінка та дівчинка-підліток — вони зустрілися, щоб врятувати одна одну… 

2.Девід Лебовіц «Солодке життя в Парижі»

Неймовірна кулінарна подорож французькою столицею разом із всесвітньо відомим кондитером!

Девід Лебовіц доводить, що Франція — це справді інший світ, де своєрідним є все: від правил поведінки до особливостей чоловічого взуття, — і про це автор пише з притаманним йому надзвичайним гумором. Пориньте в дивовижну атмосферу Парижа, приготувавши страву принаймні за одним із понад п’ятдесяти оригінальних рецептів відомого кухаря! 

3.Мері Енн Шеффер та Енні Берровз «Клуб любителів книжок та пирогів з картопляного лушпиня».

Шукаєте сюжет для нової книжки? Будьте обережні! Не відповідайте на листи незнайомців із острова Ґернсі. І ліпше не радьте їм хороші книжкові крамниці в повоєнному Лондоні. Оминайте цю тему. Бо ризикуєте дізнатися про «Клуб любителів книжок та пирогів з картопляного лушпиння». Виникне безліч запитань. І ви напишете листа у відповідь… Почнеться листування. Життя перевернеться догори дриґом. Ви з головою поринете в карколомні пригоди. Там буде все: війна та похмурі часи німецької окупації, створення забороненого товариства, де таємно збиратимуться ті, хто не втратив надії. Ці дивакуваті книголюби знають, якою має бути надзвичайна книжка. Саме такою, як ця...


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024