Перегінні куби з нержавійки – чому це ідеальний вибір

15 Травня 2021, 17:30
628

Виготовлення домашнього алкоголю – це найкраща можливість отримати та споживати смачний і безпечний напій, у якому ти впевнений на всі сто відсотків. А для того, щоб продукт завжди виходив належної якості, потрібно особливу увагу приділити не тільки основним компонентам та інгредієнтам, але й технічному устаткуванню, зокрема, так званому перегінному кубу.

На сьогоднішній день існує чимало різновидів перегінних кубів https://alcofanshop.com/catalog/peregonnye-kuby, однак особливо затребуваними та популярними є вироби з нержавіючої сталі, що мають низку важливих переваг, зокрема, мають набагато доступнішу ціну, аніж, приміром, мідні чи латунні аналоги.

Переваги перегінних кубів з нержавіючої сталі

Куби перегінні з нержавійки, як і будь-які інші вироби з цього матеріалу, в ході використання зарекомендували себе з якнайкращого боку:

  • По-перше, вони гігієнічні, на їх поверхнях не розмножуються бактерії та інші патогенні мікроорганізми;
  • По-друге, нержавійка має неймовірну стійкість до корозії, а тому такі вироби служать довгі і довгі роки;
  • По-третє, не вступають в хімічну реакцію, тобто є абсолютно інертними, не змінюють смакових якостей продукту, що дуже важливо, коли мова йде про виготовлення алкогольних напоїв;
  • По-четверте, добре витримують високі температури;
  • По-п’яте, максимально прості у догляді.

А тому, якщо ви вирішили обзавестись перегінними кубом для самогоноваріння, варіанти з нержавіючої сталі – оптимальний та раціональний вибір, про який не ніколи не пошкодуєте.

Що врахувати при виборі перегінного куба з нержавійки

Для початку варто чітко визначитись, який саме куб вам потрібен – з нагрівальним елементом чи без. Виріб з теном, як показує практика, є більш раціональним варіантом, позаяк дає змогу виготовляти домашній алкоголь швидко та в будь-якому місці, де є доступ до електрики.

Окрім того, варто врахувати наступні параметри:

  • Товщина стінок. Не варто обирати моделі із занадто тонкими стінками – бражка буде пригорати, що псуватиме смакові якості кінцевого продукту;
  • Діаметр горловини. Чим більший показник – тим краще. Легше наливати бражку, а опісля мити куб зсередини;
  • Шви. Вони повинні бути максимально якісними та акуратними, без навіть найдрібніших дефектів. Це важливо.
  • Щільність закривання кришки. Вона повинна добре прилягати до горловини, забезпечуючи повну герметичність.

Виготовлення домашніх алкогольних напоїв – цікава і корисна справа, котра однак потребує ретельного та відповідального підходу – як в плані приготування бражки, так і при облаштуванні самогонного апарату.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024