У Сваляві торгували забороненими знаряддями лову риби

12 Травня 2021, 16:35
1623

11 травня 2021 року Закарпатський рибоохоронний патруль провів спільний природоохоронний рейд з представником Національної поліції поліцейським офіцером громади СВГ відділу превенції Мукачівського РУПГУ НП в Закарпатській області капітаном поліції Федором Варга.

Під час перевірки потенційних місць торгівлі засобами лову на ДП Ринок м. Свалява, що по вулиці Київській, близько 13 год виявлено підприємця, який проводив реалізацію заборонених знарядь лову. У торговій точці знаходилося 28 шт. сіток-путанок, 20 шт. сіток-екран.

На порушника складено протокол за ст. 85-1 КУпАП (виготовлення, збут, зберігання чи реклама заборонених знарядь добування (збирання) об’єктів тваринного або рослинного світу). Заборонені знаряддя лову вилучені. Матеріали справи готуються для передачі в суд.

Дана стаття передбачає накладення штрафу від дев’яти до двадцяти одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян з конфіскацією цих знарядь, матеріалів та засобів для їх виготовлення, повідомляє Закарпатський рибоохоронний патруль.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024