Свалявська міська рада відзначила грамотами кращих працівників культури та мистецтва Свалявщини

16 Квітня 2021, 17:18
2779

Як повідомляється на офіційному сайті  Свалявської міської ради, із нагоди Всесвітнього дня мистецтва та Міжнародного дня культури, відзначено грамотами Свалявської міської ради кращих працівників культури та мистецтва: Ступін Катерину, Дорош-Майор Ванду, Марусанич Валерію, Посані Еріку, Гнаткович Сніжану, Алексанич Нелю, Левко Яну, Попович Мар'яну, Дербаль Світлану, Личка Павла. 

– Дякуємо вам за вашу працю! Ви докладаєте максимальних зусиль для того, щоб ми могли пишатися Свалявщиною. Саме ви вмієте повести за собою і дорослого, і дитину у світ прекрасного, саме ви  відіграєте головну роль у збереженні духовної спадщини, - сказала секретар міської ради Мирослава Скрипинець. 

Валерія Мурасанич – завідувач відділу, викладач по класу фортепіано, наголосила, що вперше за останні десятиліття влада відзначила педагогів та працівників культури і мистецтва з нагоди їхнього професійного свята.

2

– Культура і мистецтво — найбільші скарби кожної держави, які вирізняють її народ з-поміж інших. Тож, нехай вони й надалі зміцнюють і гуртують нашу громаду для утвердження заможної і духовно багатої України, – наголосив міський голова Юрій Грига.  

Хочеться побажати міцного здоров’я, сил та енергії для нових творчих звершень, людської шани і вдячності!

1

2

1

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024