Переваги відпочинку в єгипетському Шарм-Ель-Шейху

24 Березня 2021, 11:10
888

Єгипет є однією з найпопулярніших туристичних точок для змістовного відпочинку в будь-яку пору року. Досить часто цій країні віддають перевагу й українці, котрі радо прямують сюди у пошуках якісного спочинку, а також яскравих і незабутніх вражень.

 Арабська республіка Єгипет може похизуватись чималою кількістю курортних місцин, одним з найкращих курортів по праву вважається Шарм-Ель-Шейх https://poihalyznamy.com.ua/countries/egypt/sharm-el-shejh/, котрий розкинувся на побережжі Червоного моря та щороку приймає сотні тисяч туристів з усіх куточків світу.

Якщо ви мрієте про єгипетський відпочинок, однак ще не визначились з конкретним містом, Шарм-Ель-Шейх, безперечно, стане ідеальним варіантом! Чому? Давайте розбиратись в цьому питанні.

 

ТОП-5 переваг Шарм-Ель-Шейх

Отож, якщо під час вибору курорту в Єгипті ви зайшли в глухий кут, ось вам п’ять причин зупинитись саме на Шарм-Ель-Шейху:

  1. Чималий вибір локацій для активного дозвілля та відпочинку – різноманітні ресторани, нічні клуби та інші розважальні заклади, бари, кав’ярні тощо. Словом, проблем з «а куди б сходити?» у вас точно не буде;
  2. Величезний вибір магазинів та крамниць з так званою безподатковою торгівлею. А це означає, що ви матимете змогу купувати різні товари за максимально вигідною ціною;
  3. Ідеальне географічне розташування. Таким чином вам, як туристам, доступні різноманітні екскурсії та маршрути, що дозволить поближче познайомитись з родзинками Єгипту, відвідати старовинні міста, побачити багато цікавого і зробити не один десяток світлин;
  4. Широке різноманіття аквапарків та атракціонів. Саме тут можна весело та незабутньо провести час;
  5. Оптимальні кліматичні умови. В Шарм-Ель-Шейху ви почуватиметесь максимально комфортно та затишно, температура повітря та моря як влітку, так восени – ідеальні для засмаги та купання.

 

 

Як бачимо, даний курорт може стати непоганим вибором для відпустки в будь-яку пору року. Головне, налаштуватись на позитивну хвилю і вирушити вперед – за барвистими враженнями активного відпочинку.

 

 

Трійка найкращих готелів, котрі варті уваги

Шарм-Ель-Шейх має досить розвинену інфраструктуру, зокрема, достатній вибір готелів для проживання. Розглянемо трійку популярних:

  • Чотиризірковий Queen Sharm Resort View & Beach. Окрім комфортабельних номерів, готель має в своєму розпорядженні два басейни, власний пляж, фітнес-центр, ресторан, дитячий ігровий майданчик, тенісний корт, нічний клуб тощо;
  • П’ятизірковий Amwaj Oyoun Hotel & Resort. Серед родзинок готелю – сучасні номери, казино, басейн у формі лагуни з водоспадами, власний піщаний пляж, бари, ресторани, місця для активного дозвілля і т.д.;
  • П’ятизірковий Sharm Grand Plaza Resort. До послуг відпочиваючих – чотири басейни (у т.ч. дитячий), безкоштовний пляж, ігрова кімната з більярдом, дартсом і пінг-понгом, а також ресторани, міні-бари, оздоровчі центри, спа та інші не менш цікаві місцини.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024