Де у Сваляві можна придбати дитячі товари

16 Березня 2021, 20:31
3472

Якщо у вас виникла потреба придбати будь-яку річ своїй дитині, або якщо плануєте відвідати когось із гостей на Закарпатті, вам у нагоді стане список магазинів, де можна придбати все необхідне для дитини. Отже, якщо ви приїхали на відпочинок у Сваляву, проте ще не зовсім добре орієнтуєтесь в місті, пропонуємо декілька варіантів магазинів неподалік центру, де ви знайдете необхідні речі для дитини:

Варіант 1: Вул. Головна, центр міста (біля магазину «Рукавичка»). Тут знаходиться магазин «Сонечко», де ви зможете обрати іграшки на будь-який смак, а також дитячий одяг.

Варіант 2: Вул. Головна, центр міста (біля кав'ярні «Анастасія»). Магазин дитячих товарів «Світлячок» в даному магазині ви знайдете дитячі товари, асортимент яких дещо відрізняється від попереднього варіанту. В наявності є також гойдалки для дітей та надувні м'ячики різних розмірів. 

Варіант 3: Вул. Головна, центр міста (перед міні-маркетом «СООР Україна») Магазин дитячих товарів «Дитячий світ» . Від попередніх двох варіантів відрізняється більшою кількістю асортименту одягу та взуття для дітей.

Варіант 4: Вул. Головна, центр міста, (біля банку «ПриватБанк»). Магазин «ТОМОЛІ». окрім товару для дітей тут можна придбати багато інших корисних речей для навчання в школі.

Варіант 5: Вул. Київська, (навпроти залізничного вокзалу «Свалява») Магазин дитячих товарів «Крихітка». Особливість цього магазину полягає в тому, що тут ви можете знайти все від перших днів народження дитини до навчання в школі.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024