Свалявський обласний дитбудинок отримав допомогу від власниці взуттєвого магазину

06 Березня 2021, 09:05
5233

Напередодні новорічних свят у Сваляві в магазині «Чобіток» відбулась благодійна акція. Кожні 10% від проданої пари взуття накопичувались для допомогти Свалявському обласному будинку дитини. 

«Це чудова можливість зробити добру справу, без жодної користі у наш час. Не тільки я, але всі люди, які здійснювали покупки, робили вчинок, який точно без результату не залишиться. Саме зараз ми повинні підтримувати один одного, а тим паче дітей, які мають шанс на краще життя», – розповіла власниця магазину «Чобіток» Тетяна Сакаль. 

Наприкінці благодійної акції було зібрано 10000 гривень, на які, порадившись із директором дитбудинку Володимиром Бейрешом, було вирішено, купити підвісний тренажер для реабілітації дітей з ДЦП. 


1

«У нас невдовзі відкривається реабілітаційне відділення, в якому ми зможемо надати допомогу матерям під час раннього втручання, також діткам з різними фізичними вадами безкоштовно. Але для того, щоб ми змогли це зробити, повинно бути спеціальне обладнання та кадровий потенціал. Меценати та угорська спільнота долучилась з допомогою, але багато чого нам ще бракує. Ми щиро вдячні вам за допомогу, адже це важливий тренажер, який послугує у вирішенні проблем зі здоров'ям діток. Якщо ми зможемо повністю відповідати вимогам відділенню реабілітації, Міністерство соціальної політики буде надавати кошти для забезпечення дітей разом з мамами», – повідомляє Володимир Бейреш. 





Тетяна Сакаль не тільки подарувала тренажер, але і багато фруктів для підтримання імунітету діток в такий небезпечний для всіх час. 


1

«Роблячи добрі справи безкорисливо, ми допомагаємо комусь поліпшити своє життя, а значить змінюємо і весь цей світ в цілому. Дякую всім небайдужим за долучення до акції. Ми разом допомогли покращити або ж навіть змогли врятувати щасливе майбутнє дітей», – розповідає Тетяна Сакаль.

1



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024