Родина митця Віталія Дороша приєдналась до міжнародного проекту

04 Лютого 2021, 16:10
1275

Як повідомляє  свалявський митець Віталій Дорош у соціальній мережі Facebook«Разом зі своєю дружиною Вандою Дорош-Майор та мамою Світланою Дорош  приєднались до міжнародного проекту – альманах «Sun City» N-13, в якому єднаються творчі люди різних сфер.
А саме: фотохудожники, художники, письменники  різних країн – Україна, Німеччина, Білорусія, Болгарія, Кабардино-Балкарія, Казахстан, Таджикистан, Калмикія, Литва та багато інших...».

Олена Гешко, членкиня Конгресу літераторів України, укладачка і редакторка Всеукраїнського літературно-мистецького альманаху «Водограй мрій» та Міжнародного альманаху «Sun City» прокоментувала новину: «Пане Віталію! Рада зустрічі з Вами та Вашою творчістю на сторінках міжнародного друкованого видання. Запрошую Вас та Ваших друзів до наступних проектів. тільки всі разом ми можемо примножити, розповсюдити і зберегти сучасну українську літературу та мистецтво. Покажемо світу на що здатні щирі українці. Шануймося, бо ми того варті!»



 

Коментарі
05 Лютого 2021, 22:31
Прошу виправити в публікації моє прізвище: Олена Гешко, членкиня Конгресу літераторів України, укладач і редактор Всеукраїнського літературно -мистецького альманаху &amp;quot;Водограй мрій&amp;quot; та Міжнародного альманаху &amp;quot;Sun City&amp;quot;. <br/>Запрошую до публікації в наших виданнях всіх творчих людей
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024