Обстеження стану доріг на території Свалявської ОТГ: дорожні служби переведені в режим цілодобового чергування.

13 Січня 2021, 13:50
1533

Інформацією ділиться Завідувач сектору інфраструктури та ЖКГ РДА – Віктор Івашкович на своїй офіційній сторінці Facebook:

 «Сьогодні, за наслідками проведення районної комісії ТЕБ та НС, на окреме доручення голови райдержадміністрації Роман Тарабий

провів обстеження стану доріг, державного, обласного та районного значення на предмет утримання їх в зимовий період в межах території Свалявського району.

Зимове утримання, вище вказаних доріг здійснює дорожньо - експлуатаційна фірма ТБЦ та на супідряді працює техніка ДП «Закарпатоблавтодору».

За станом на 13.01.2021 року в загальному випадання снігу в межах території району незначне (до 8 см в середньому).

Зранку, всі значні дорожні артерії, підїздні шляхи, підйоми, дорожні розвилки, підсипанні відповідним протиожиледними матеріалами.

На перевах : Оленівському, Уклинському, Росошанському утворені насипи посипкових матеріалів для оперативного реагування на можливу протиожилежну ситуацію.

Дорожні служби переведені в режим цілодобового чергування.

З метою реагування на попередній циклон відповідальним службам району та керівникам органів місцевого самоврядування, райдержадміністрацією дано доручення вжити невідкладних заходів щодо своєчасного очищення доріг та тротуарів від снігу у межах населених пунктів, належне зимове утримання вулиць та тротуарів, прибудинкових територій з метою уникнення аварійних ситуацій на автомобільному транспорті травматизму пішоходів.» – йдеться у дописі.

 










 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024