Чому депутати Свалявської міської ради склали повноваження. Офіційний коментар

13 Січня 2021, 12:22
7098

Днями стало відомо, що двоє депутатів Свалявської міської ради склали свої повноваження та вийшли зі складу депутатського корпусу. Наталія та Олександр Салії, які здобули перемогу на виборах у місцеві ради, вирішили здати свої мандати, проте, як розповіли в коментарі інтернет-виданню Район.Свалява, будуть і надалі працювати на благо громади:

«У політику ми йшли вперше з глибоким переконанням, що нам вдасться дійсно щось змінити для розвитку Сваляви. Багато свалявчан можуть підтвердити, що ми й раніше намагались зробити свій внесок у життя нашого міста. Ми були впевнені, що наші зусилля і можливості стануть в нагоді та зможуть принести користь.

Однак, на жаль, політика – це річ дуже мінлива і часто безпринципна. Ми готові відповідати за всі обіцянки, дані нами в період виборчої гонки, але не готові нести відповідальність за дії інших представників влади, оскільки деякі з них суперечать нашим принципам та переконанням. Тому ми вирішили і далі працювати на користь рідного міста, а для цього не обов’язково мати політичний статус. Головне – просто працювати, дбати не лише про себе, а й про оточуючих і помаленьку змінювати світ навколо своїми зусиллями.

Окрім цього ми тісно співпрацюємо з Громадською Платформою «Центр розвитку Свалявщини» і в наших планах багато корисних справ, результати яких свалявчани зможуть побачити вже найближчим часом.

Щиро дякуємо за висловлену нам довіру і обіцяємо, що ми не підведемо. Бо для того, аби приносити користь, не обов’язково сидіти на засіданнях та мати мандат», – прокоментували Олександр та Наталія Салій.

Для довідки: Наталія Салій – рестораторка, приватний підприємець. Олександр Салій – директор ТОВ «Маргіт», співзасновник ГП «Центр розвитку Свалявщини». Відомі у Сваляві тим, що власними зусиллями повністю переоблаштували мікрорайон, в якому знаходиться сімейний ресторан, де зробили дорогу, тротуари і дитячий майданчик. Окрім цього, в рамках роботи ГП «Центр розвитку Свалявщини» була надана допомога місцевій лікарні, встановлені дитячі майданчики в Сваляві та навколишніх населених пунктах, відремонтовано дві ділянки по одній з вулиць міста, закуплено засоби для дезінфекції вулиць, тощо.   




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024