У Сваляві урочисто запалили головну ялинку міста

18 Грудня 2020, 19:45
6852

18 грудня о 16:00 у центрі  Сваляви  відбулося урочисте запалення вогнів новорічної ялинки,  де юрба дітлахів та дорослих зібралися біля зеленої красуні в очікуванні святкової феєрії.

Святкова  програма, в час відкриття Новорічної ялинки, була наповнена піснями та танцями творчих аматорських колективів Свалявського районного будинку культури. Дітки намагались відтворити новорічну казку, щоб показати мешканцям, що свято от-от вже на порозі. 



1




З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Юрій Грига:

2

"Найголовніше щоб всі Ми були здорові, щоб кожен день Нового року був наповнений добрими вчинками, любов’ю та повагою один до одного. У цей день я хотів би побажати, щоб Святий Миколай оберігав всіх нас, а головне  дітей, адже саме він є їх покровителем",  наголосив мер.

Також на святкування був запрошений голова Свалявської районної державної адміністрації Роман Тарабій.

1

 “Мені приємно бути запрошеним на урочисте запалення нашого символу добра та миру - новорічної ялинки. Бажаємо Вам міцного здоров’я, людського щастя, душевного тепла, та здійснення мрій у цю казкову пору.  Щасливого Нового року та веселих Різдвяних свят.”  привітав Роман Тарабій з настанням Новорічних свят.

Зворотній відлік часу до моменту ввімкнення ілюмінації на ялинці виголосив міський голова Сваляви

Яскраві вогні на зимовій красуні  засвітилися  і наповнили нашу Свалявську громаду чарівною атмосферою Нового року і Різдва Христового, яка передавала новорічний настрій, любов і добро. Всі присутні на святі отримали масу позитивних емоцій.

Фото: Анатолій Молнар 

2


1




2



1

1


 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024