Голова Свалявської ОТГ провів нараду з керівниками навчальних закладів

08 Грудня 2020, 19:05
834

Голова Свалявської ОТГ Юрій Грига провів нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів Свалявщини. Під час зустрічі обговорили проблеми розвитку дошкільної освіти у громаді та можливості її розвитку. 

«Сьогодні мав нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів Свалявської громади. Основний меседж зустрічі – створення більш комфортних умов у кожному ДНЗ та оптимізація використання ресурсів, потрібних для їх функціонування.

Зокрема, доручив очільникам ДНЗ та НВК до 11 грудня підготувати та подати конкретні пропозиції щодо покращення роботи дошкільних закладів.  Це дасть змогу напрацювати дієві механізми оптимізації, що дозволять більш раціонально використовувати гроші, які мешканці громади та суб’єкти господарювання сплачують до бюджету, а міська рада розподіляє їх на різні потреби. До слова, досі ці кошти не завжди використовувалися ефективно, тому маємо переглянути структуру видатків міського бюджету.

Певна річ, в окремих випадках спочатку потрібно буде інвестувати кошти, аби згодом заощаджувати гроші. До прикладу, провести модернізацію системи опалення в ДНЗ, щоб у наступні роки отримати суттєву економію бюджетних коштів за рахунок зменшення споживання енергоносіїв.

Маю сподівання на тісну співпрацю та постійний діалог з керівниками ДНЗ, адже тільки спільними зусиллями зможемо досягти намічених завдань», - відзвітував на своїй сторінці у Фейсбук Юрій Грига. 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024