«Ситуація критична!», – Олексій Петров про те, чому хворих відправляють у Мукачево та Сваляву

31 Жовтня 2020, 19:00
2797

Міста Ужгород, Берегово, Ужгородський, Перечинський та Великоберезнянський райони Закарпаття потрапили до червоного рівня епідемічної небезпеки.

Як пише «Голос Карпат», про це офіційно повідомили у п’ятницю на засіданні Державної комісії ТЕБ та НС. Там оголосили й обмеження, які діятимуть. Богдан Андріїв та в.о. міського голови Ужгорода Ігор Фартушок були присутніми на засіданні і не висловили жодних зауважень чи пропозицій щодо уведення карантинних обмежень. Про це сьогодні в Ужгороді повідомив голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

«Не знаю чи може бути щось гірше, аніж загравання в політику на життях людей, але, як то кажуть, Бог їм суддя.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв нарешті виявив бажання, як цього і передбачає закон, взяти на себе відповідальність за боротьбу із поширення коронавірусної інфекції в місті.

Очікуємо, що за особистою ініціативи Богдана Євстафійовича, сьогодні-завтра на позачерговому засіданні державної комісії ТЕБ та НС буде дозволено роботу муніципального транспорту, закладів освіти, торгівлі в умовах червоної зони.

Далі слово за Ужгородською міською комісією ТЕБ та НС, (сподіваюся, Богдан Євстафійович, по-чоловічому, її очолить сам), яка вже вирішуватиме, які додаткові обмеження вводити в Ужгороді.

Моя позиція, як голови Закарпатської ОДА, збігається із вчорашнім рішенням державної комісії – карантинні заходи необхідно посилювати.

Ужгородські лікарні заповнені важкими хворими, пацієнтів сьогодні відправляють в Мукачево та Сваляву.

Ситуація критична і я дуже сподіваюся, що це усвідомлюють в Ужгородській міській раді. Сподіваюся, мене запросять на міську комісію ТЕБ та НС, де я висловлю таку свою позицію», – каже Петров.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024