Як стати героями видання Район.Свалява

17 Жовтня 2020, 14:00
Як стати героями видання Район.Свалява 1921
Як стати героями видання Район.Свалява

Холдинг CID MEDIA GROUP продовжує розвивати мережу гіперлокальних ЗМІ й цього разу вирушили на Закарпаття.

Мережа сайтів Район.in.ua відкрила видання про життя Свалявської громади – Район.Свалява.

На Свалявщині живуть чудові люди з дивовижними життєвими історіями. І ми хочемо розповісти про них усім! У нас є багато цікавих рубрик, героями яких можете стати ви або ж ваші друзі чи знайомі:

«Обличчя Району» – це життєві історії друзів, сусідів, колег, однокласників… Тут ми будемо розповідати про різних мешканців Свалявщини, незалежно від віку, професій та вподобань. Адже кожен з нас – цікавий та особливий!

У нашій рубриці «Мелодія Району» ми будемо дізнаватися, як «звучить» кожен куточок нашого краю. Свалявчани розповідатимуть про ті мелодії, які їх надихають.

Читайте також: Мелодія Району: п’ять мотивуючих пісень керівника оркестру Юрія Грабара

Рубрика «Кухня на Районі» розповідатиме про талановитих господинь, кулінарів, кондитерів, які будуть ділитися рецептами приготування своїх «фірмових» страв.

Читайте також: Кухня на Районі: свалявчанка впроваджує оригінальний кулінарний проєкт

В рубриці «Фішка Району» будемо відшуковувати цікаві місця нашого краю, розповідати їх історію та показувати їх красу і особливість.

Читайте також: Храм Архістратига Михаїла в Сваляві на пазлі

«Гордість Району» повідатиме про талановитих митців, спортсменів, артистів, письменників – тих, хто зумів прославити Свалявщину в тій чи іншій галузі.

«Весілля на Районі» – новини про молодят, які стали на рушничок щастя. Тут можна вітати їх та дарувати гарні побажання.

А ще привітати друзів, коле та рідних можна у рубриці «Гоп за них!». Якщо сьогодні відзначає День народження, іменини або ж професійне свято хтось із ваших близьких. То чому б не привітати його чи її у нас на сайті! Це буде приємним сюрпризом для іменинників, чи не так?

А ще у нас буде багато оригінальних спецпроектів, в яких теж можна взяти участь.

Отож, якщо ви хочете стати героями наших рубрик або ж поділитися важливою новиною – ласкаво просимо! Пишіть нам на офіційну сторінку видання у Facebook, на електронну скриньку [email protected] або ж телефонуйте за номером +30666100220 

Також варто підписатися на пуш-повідомлення від Район.Свалява, щоб не пропускати важливих новин.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024