З квітами і танцями: свалявська чиновниця презентувала першу книгу

18 Жовтня 2020, 12:00
1937

Заступниця голови Свалявської районної ради Клара Стегура презентувала свою першу книгу. Як розповіли на сторінці ради у Фейсбук, «Залізні крила» – це біографічна розповідь про рід чиновниці:

«15 жовтня 2020 року заступник голови ради Клара Стегура постала перед нами в новому образі, як авторка біографічного оповідання. Вона презентувала свою першу книгу «Залізні крила». Презентації книги відбулася в мистецькій вітальні районного Будинку культури, на яку були запрошені рідні, друзі та колеги. Презентація книги «Залізні крила» відбулася за участі та підтримки камерного оркестру.

Клара Стегура не тільки представила власний літературний дебют, але й гостинно почастувала вишуканими творами: чудовими полотнами молодого, знаного в краї художника Віталія Дороша та його дружини Ванди; вишуканим співом свалявського соловейка Вікторії Бобаль; ніжними й граційними танцями вихованок школи мистецтв; приємним голосом і душевними словами ведучої Надії Загуменнової. Несподіваним і співзвучним із думками кожного з присутніх було й вітальне слово народної депутатки Іванни Климпуш-Цинцадзе, схвилювала й присутність відомого політв’язня, кримця Ахтема Чийгоза.

Кажуть, священний обов’язок кожного з нас – пам’ятати свій рід до сьомого коліна. Клара Олександрівна виконала його, залишаючи для своїх нащадків спогади про рід свій, закарбовані на сторінках книги «Залізні крила», – йдеться у дописі.







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024