У Сваляві розпочали підготовку до великої благодійної акції

15 Жовтня 2020, 11:00
899

Свалявчан закликають долучитися до гарної благодійної акції для діток, що потрапили у складні життєві обставини. Кожен охочий може долучитися до неї, забронювавши лист із мрією, написаний святому Миколаю певною дитиною.

Як розповіли на сторінці спільноти «Я Святий Миколай для маленьких мрійників», перші листи будуть опубліковані уже першого листопада. Аби стати Миколайчиком для одного з дітлахів, потрібно залишити «плюсик» під дописом у спільноті.

«Вже зовсім скоро, розпочнеться наша благодійна акція "Я святий Миколай для маленьких мрійників". Просимо покласти плюсик у коментарі,хто готовий знову долучитися до виконання однієї з мрій дитини,яка виховується без батьків або в складних життєвих умовах. Цього року листів буде менше у зв'язку з складною ситуацією в країні,а саме з швидким поширенням коронавірусної інфекції. Тому просимо відмітити плюсиком в коментарі,щоб ми бачили приблизно,яку кількість діток ми з Вами зможемо ощасливити знову.

Робимо добрі справи разом! І згадуємо ті щасливі обличчя, які отримали від своїх Миколайчиків подарунки!!!

Публікування листів відбуватиметься з першого листопада», - йдеться у дописі.

До слова, подібні акції проводяться у багатьох містах України і щороку приносять радість сотням діток, які цього так потребують.


 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024